Рекордна кількість дронів-камікадзе атакували Херсонщину

Збільшення обстрілів і атак дронами на Херсонщині: останні дані

На півдні України росіяни несподівано збільшили використання дронів-камікадзе, особливо на Херсонщині, де зафіксовано понад 330 атак за один день. Це число є найбільшим за останні місяці. Крім того, різко зросла кількість артилерійських обстрілів і скидань боєприпасів з дронів.

Дмитро Лиховій, речник військової групи "Таврія", повідомив, що основна увага ворога зосереджена на Херсонській області. Російські війська намагаються прорвати оборону українських сил, активно застосовуючи дрони і артилерію. За останню добу вони здійснили 312 артилерійських обстрілів і 224 скидання боєприпасів з дронів.

"Також суттєво зросла кількість артилерійських обстрілів. Їх за минулу добу було 312. І зросла також кількість скидів боєприпасів із БпЛА. Їх було за вчора 224", - розповів речник ОСУВ.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Рано-вранці трьома одиницями броньованої техніки – двома БМП-2 та одним танком Т-72 противник висунувся з території рф у напрямку України і, зокрема, позицій 92-ої окремої штурмової бригади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію 92 ОШБР.

“Коментарі” також писали, що глава МЗС РФ Сергій Лавров оприлюднив той самий реальний план гарантованої перемоги Росії: знищити Україну повільно, без війни, зате надійно. Це в сенсі, розвалити Україну зсередини через вимогу особливих "прав для російськомовних" і "квот для захисників прав російськомовних", відзначив політтехнолог Олексій Голобуцький.