Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ранок у рашистів не вдався: в окупованому Бердянську потужні вибухи (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ранок у рашистів не вдався: в окупованому Бердянську потужні вибухи (ФОТО)

Повідомляється, що півміста залишилося без світла

12 червня 2022, 09:10 comments1988
Поділіться публікацією:

Ранок 12 червня в окупованому Бердянську Запорізької області почався з того, що в місті пролунало щонайменше три сильні вибухи, які було чути в різних куточках міста. Як повідомляє портал "Коментарі", інформація з'явилася в Телеграм "РІА-Мелітополь".

Ранок у рашистів не вдався: в окупованому Бердянську потужні вибухи (ФОТО)

У Бердянську пролунали вибухи / фото t.me/riamelitopol

Про причини вибухів не повідомляється, але йдеться про те, що наслідками вибухів стало те, що половина жителів Бердянська зараз залишилася без електроенергії. Окупанти зазначають, що серйозні пошкодження зазнала підстанція біля Амстора.

Раніше наголошувалося, що на окупованих територіях Запорізької та Херсонської області активну діяльність веде партизанський рух. У результаті, російські окупанти та колаборанти не можуть почуватися впевнено, постійно побоюючись якихось неприємностей. До того ж саме населення відмовляється приймати нові правила для життя, очікуючи, коли території будуть звільнені.                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — Джо Байден вперше розповів, як відреагував президент Зеленський на його попередження про вторгнення РФ. Вірити в такий крок Путіна багато хто відмовлявся. Глава Білого дому звинуватив президента Росії у тому, що він зібрався знищити не лише українську націю, а й культуру України, заявивши, що Володимир Путін вважає Київ "престолом матінки Росії".

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Зеленський заявив, що колаборанти вже одержують квитки для втечі. Президент вважає, що видача російських паспортів більше схожа не на чергу по паспорти, а на спробу отримати квиток, щоб втекти.

Ранок у рашистів не вдався: в окупованому Бердянську потужні вибухи (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

12 червня 2022, 17:47

Горит земля под дырявым валенком оккупанта:)


Новини