Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін таки дочекався. Як Захід виправдав очікування диктатора і чим це загрожує фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін таки дочекався. Як Захід виправдав очікування диктатора і чим це загрожує фронту

Країни Заходу таки виправдали очікування російського диктатора Володимира Путіна, який очікував, що союзники України припинять її підтримувати, пише видання Politico. На жаль, слова партнерів розходяться з їх діями і це загрожує фронту

17 квітня 2024, 13:48
Поділіться публікацією:

Очевидно, що розрахунок російського диктатора Володимира Путіна на те, що він зможе "перечекати" підтримку Заходу для України, може таки виправдатися, відзначає Politico.

Путін таки дочекався. Як Захід виправдав очікування диктатора і чим це загрожує фронту

Війна в Україні

У матеріалі видання підкреслюється, що дії західних лідерів у питанні надання допомоги Україні не відповідають їхнім обіцянкам і високопіднесеній риториці. Такі дії партнерів викликали розчарування та роздратування серед українських солдат та навіть міністрів.

Журналісти стверджують, що без обіцяного постачання сучасної західної зброї та фінансової допомоги Україні не вдасться визволити території, які наразі контролює російська армія. Це надасть Путіну можливість продовжувати тиск на поранену країну у наступні місяці чи роки. Навіть якщо Росія не зможе повністю підкорити Україну, часткова перемога поставить під сумнів надії Києва на вступ до ЄС та НАТО.

Наслідки такого сценарію будуть серйозними для світу, сказано в матеріалі видання. Путін, здійснюючи дії на фронті виявляє слабкості Заходу, може активізувати свої імперські амбіції за кордоном, загрожуючи країнам, таким як Литва, Латвія та Естонія.

Україні наразі найбільше потрібні артилерійські снаряди та протиповітряна оборона Patriot для захисту військ на передовій та міст, зокрема Харкова.

Politico також зазначає, що "українські військові готуються до нових втрат у найближчі місяці". Декілька високопосадовців, які брали участь у розмовах з виданням анонімно, стверджують, що лінія фронту може впасти вже цього літа, коли Росія, маючи перевагу в чисельності і готовності до великих втрат, розпочне очікуваний наступ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після України Путін точно випробує НАТО на міцність.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 квітня 2024, 12:56

Не хотіли змінюватись то хоч дайте людям спокійно і безпечно виїхати з концтабору. 1917 білогвардійцям вистачило гідності і людяності забезпечити можливість виїхати всі бажаючі і захищати їх поки всі бажаючі не виїдуть. Вони до кінця були віддані своєму народу і присязі - не змогли захистити в країні - дали безпечно виїхати. Залиште і ви по собі хоч якусь добру пам'ять замість нацпам'яті.


Новини