Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін і далі затягуватиме війну: який натяк зробив диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін і далі затягуватиме війну: який натяк зробив диктатор

Аналітики ISW зазначають, Володимир Путін продовжує вважати, що Захід залишить Україну заради перемоги Росії

сьогодні, 09:00
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін дав зрозуміти, що західна "втома від України" заохочує Москву і далі продовжувати війну, не зважаючи на втрати. Крім того, диктатор слідуватиме своїй теорії перемоги. Як передає портал "Коментарі", таку думку дійшли аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

Путін і далі затягуватиме війну: який натяк зробив диктатор

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Експерти нагадали, 25 жовтня після завершення саміту БРІКС у Казані, Путін відповів на запитання журналіста про те, чи сприяють виснажені українські війська, західна військова втома чи міць російських військових – успіх наступальних операцій РФ на всьому театрі військових дій.

За словами диктатора, Росія має продовжувати подвоювати свої військові зусилля в Україні та не звертати уваги на обговорення втоми супротивника. Володимир Путін додав, що Захід "починає реалістично оцінювати ситуацію навколо України" та "міняти свою риторику" про необхідність "стратегічної поразки" Росії. Також він сказав, що РФ може "тільки похвалити" Захід за цей риторичний відхід від повної поразки Росії в Україні.

Пізніше Путін в інтерв'ю заявив, що будь-який результат російсько-української війни має бути на користь Кремля і ґрунтуватися на "реаліях на полі бою". Таким чином він натякнув на те, що Росія залишається прихильною до своєї початкової мети – змусити українську владу капітулювати, а також покінчити з самостійністю України та зробити її армію мініатюрною та маріонетковою.

"ISW продовжує оцінювати, що теорія перемоги Путіна ґрунтується на критичному припущенні, що Захід залишить Україну заради перемоги Росії або з власної волі, або у відповідь на зусилля Росії переконати Захід зробити це, і що далеко не очевидно, що Захід так зробить", — резюмували аналітики.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США пояснили, чому Путіну доводиться брехати про величезні втрати ЗСУ у Курській області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини