Путін готується перетворити українське місто на Алеппо. Чи вийде в нього

Російський диктатор Володимир Путін хоче перетворити на українське Алеппо Харків, про це у Фейсбуці заявив колишній нардеп Борислав Береза. За його словами, кремлівський диктатор не спиниться перед кількістю жертв

Кремлівський диктатор Володимир Путін має план перетворення українського Харкова на Алеппо, вважає Борислав Береза. За його словами, такої ж думки, наприклад, дотримується і один із генералів, з яким він спілкувався. На його думку, такий план вписується у стратегію кремлівського диктатора.

Як вважає політик, єдине, що стримує рашистів - це не страх перед кількістю жертв, а відсутність ресурсу та деякий дефіцит ракет та снарядів для цього.

"І як тільки вони вирішать цю нестачу, то перейдуть до реалізації плану",
- вважає Береза.

При цьому він підкреслює, що Харків рятує ще й те, що він сьогодні не є першочерговою ціллю для окупантів.

"А значить у нас ще є час змінити ситуацію. Головне, щоб це розуміли в ОП, а також мали рішення, як це зробити і отримати бажаний результат"
, - підкреслив політик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що росіяни систематично знищують цивільну інфраструктуру Харкова, наносячи по ній ракетні удари та удари КАБами. При цьому як російські пропагандисти, так і депутати Держдуми країни-агресора вважають, що Харків треба знищити, створити там гуманітарну катастрофу, змусити місцеве населення покинути свої домівки та психологічно натиснути на всіх українців, посиливши у них страх за своє життя.

Окрім того, є думка, що окупанти, обстрілюючи Харків, хочуть змусити українську владу піти на емоційні рішення. Зокрема, наприклад, перекинути в місто системи ППО, які прикривають військові об’єкти. Після цього окупанти планують нанести по цим неприкритим об’єктам удари.