Путін більше чекати не може: кого Кремль почав перекидати у Курську область

Росія почала перекидати в Курську область досвідченіші підрозділи

Російське командування розгорнуло додаткові підрозділи 106 повітряно-десантної дивізії в Курській області. РФ може розпочати передислокацію більш досвідчених сил для підтримки своїх поточних контратак та майбутніх контрнаступальних операцій проти українських сил у Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", такої думки дотримуються американські аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Експерти зазначають, на кадрах, опублікованих 11 вересня, видно, як частини російського 137 полку ВДВ (106 дивізія ВДВ) беруть участь у штурмі на північний захід від Снагості.

ISW зафіксував повідомлення про те, що підрозділи 137 полку ВДВ станом на кінець серпня діяли на Сіверському напрямку в Україні.

У Курській області також діють підрозділи 51 полку ПДВ 106-ї дивізії ПДВ.

Російській владі знадобляться додаткова жива сила та досвідченіші підрозділи, щоб повністю витіснити українські сили з Курської області, зазначає ISW.

Російська влада може зосередити в Курській області додаткові частини 106 дивізії ВДВ та інші бойові більш досвідчені формування.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російські війська 12 вересня продовжували контратакувати по всьому українському виступу в Курській області, але досягли лише незначних успіхів. Причина, швидше за все, полягає в тому, що українські війська не лише зайняли міцні оборонні позиції, а й продовжили свої наступальні контратаки в цьому районі. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США підтвердили контратаки РФ у Курській області, але є нюанс.