Прозорий натяк на помсту України: звідки панічно тікають росіяни

Чиновник розповів про масову втечу росіян з Криму

Російські загарбники бояться знищення Кримського мосту, це також усвідомлює і місцеве населення, яке біжить із окупованого півострова. Останніми днями потік машин на виїзд з анексованого півострова значно збільшився. Як інформує портал "Коментарі", про це розповів заступник постійного представника президента в Криму Денис Чистиков, повідомляє "NV".

"Проблеми з Кримським мостом населення відчуває: бачимо і за кількістю пробок, які за останні два тижні ми спостерігаємо – саме у бік Тамані, з боку Керчі", – зазначив Денис Чистиков.

За його словами, раніше через перевірки перед Кримським мостом пробки створювалися штучно, і було враження напливу туристів.

"Зараз ми бачимо, що протягом дня - від 600 до 1000 автомобілів простоює в заторах у бік Російської Федерації. І це вже триває понад два тижні. Тому, виходячи з цього, ми розуміємо, що вони усвідомлюють (вірогідність знищення мосту - ред.)", - сказав чиновник.

Він додав, що на атаку очікують найближчими днями, росіяни при цьому намагаються заспокоювати себе і місцеве населення, запевняючи, що навколо мосту "одне з найкращих ППО", але впевненості у них немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Криму росіяни посилили перевірки населення: чого починає боятися ворог.

Також видання "Коментарі" повідомляло – НАТО вирішило тимчасово перемістити один із своїх радарів далекого радіусу дії до Румунії, щоб посилити обізнаність альянсу щодо ситуації у Чорному морі та Криму.

Прес-служба НАТО повідомила, що розгорнутий центр командування та управління НАТО (DACCC) завершив переміщення свого радара протиповітряної оборони (DADR) Lanza LTR-25 та допоміжного обладнання з Італії до Румунії.