Прийшла до військкомату і шокувала працівників: у Тернополі жінка отримала повістку на вулиці

Жительці Тернополя вручили повістку, бо вона з'явилася на вулиці після початку комендантської години

Жительці міста Тернопіль дали повістку, бо вона йшла вулицею, коли розпочалась комендантська година. В неділю, 26 червня, жителька Тернополя Вікторія мала повістку за те, що з’явилась на вулиці, коли розпочалась комендантська година. Про це повідомляє сайт "20 хвилин".

Важливо, що документ мав печатку та був підписаний начальником Тернопільського об'єднаного міського центру комплектування та соціальної підтримки.

У вівторок, 28 червня, Вікторія прийняла рішення піти до військкомату.

"Я хвилювалася, але розумію, що я порушила закон, бо була на вулиці у комендантську годину. Тому мусила прийти та показатися", - каже городянка.

Жінка зазначила, що її прихід у військкомат, шокував тамтешніх працівників.

"За їхніми словами, це не були військові, ніби то не були працівники військкомату, які вручали повістку. Попросили вибачення та сказали, що більше такого не повториться і відпустили",- говорить тернополянка.

Вона підсумувала, що більше питань не ставила. Всі були дуже здивовані, казали, що не зрозуміли, як так сталось. Вони не винні в цій ситуації. Нормально віднеслись до її візиту, подякували за те, що прийшла. Були шокованими, так і я. Чому таке могло статись, що на вулиці дали повістку людині, яка не військовозобов'язана? Тернополянка сподівається, що це питання мають з'ясувати.

Нагадаємо, що "Коментарі" в Одесі на пляжі відпочивальникам видавали повістки у військкомат. В Одесі людям призовного віку, які відпочивали на пляжі 12 станції Великого Фонтану почали видавати повістки до військкомату. Рейд провели поліцейські спільно з військовими.