Президент Росії визнав, що недооцінив опір українців

Президент Росії Володимир Путін розповів, що не очікував таких дій від українців, а також звинуватив Володимира Зеленського в нацизмі.

Через кілька днів після російського вторгнення в Україну Володимир Путін поговорив з прем’єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом і визнав, що недооцінив українців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на New York Times.

Після повномасштабного нападу Російської Федерації Володимир Путін провів розмову з прем’єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом під час якої запевнив, що не очікував від України такого опору.

"Українці виявилися жорсткішими, ніж мені казали", - сказав Путін.

Попри це президент Росії й надалі наполягав, що буде продовжувати війну і запевнив ізраїльського лідера, що війська зможуть захопити Україну.

"Ми велика країна, і у нас є терпіння", - заявив російський диктатор.

Цікаво, що Володимир Путін під час першої зустрічі з прем’єр-міністром Ізраїлю критично висловився про президента України та звинуватив Володимира Зеленського у нацизмі.

"Який він єврей? Він сприяє розвитку нацизму", - повідомив президент Росії Нафталі Беннета.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв на які втрати особового складу готова піти Російська Федерація на чолі з Володимиром Путіним. Одну версію озвучив російський чиновник, іншу ж назвав союзник України та член НАТО.

Також "Коментарі" писали про те, що Сполучені Штати хотіли приховати інформацію про переміщення російського генерала. Чиновники в США боялись, що ліквідувавши російського військового їх країна зможе потрапити у війну між Росією та Україною. Попри це Збройні сили України здійснили удар по штабу перебування росіян, але не змогли знищити російського генерала.