Потужний "приліт" у Луганську: ефектне видовище для тисяч луганчан

Вибухи були чутні в районі інфраструктурних об'єктів колишнього Луганського вищого військового авіаційного училища штурманів та авіаційного ремонтного заводу

Увечері 27 травня у тимчасово окупованому Луганську пролунали сильні вибухи, у мережі публікували відео потужної пожежі. Як повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, "салютували" в районі інфраструктурних об'єктів колишнього Луганського вищого військового авіаційного училища штурманів та авіаційного ремонтного заводу, що поряд.

"Тільки більше року тому окупанти провели там перше з 2014 року стендове випробування двигуна, але в жовтні 2023-го там розцвіла "бавовна", яка зіпсувала росіянам плани", - зазначив Артем Лисогор.

Чиновник наголосив, що росіяни, як і зазвичай, не покажуть, що саме пошкоджено чи зруйновано. За його словами, це означатиме, що втрати авіаційної техніки можуть бути суттєвими.

"Про вдалу роботу "пе-ве-о" теж не вдасться збрехати, тому що наслідки вибухів "на землі" бачили тисячі луганчан. Вони знають, що якщо потрапляє, то куди треба!", – резюмував голова Луганської ОВА.

Читайте також на порталі "Коментарі" - потужні вибухи в Криму та Новоросійську: стали відомі подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії вибухи на нафтобазі: партизани провели розвідку.

Раніше "Коментарі" інформували – потужні вибухи на одному із найбільших НПЗ у РФ: що цього разу стало мішенню БПЛА.