Пошкоджено будинки, офіси, авто – фото наслідків атаки безпілотників на Київщині

До правоохоронних органів надійшло вже понад 50 повідомлень від громадян про пошкодження будинків, квартир, офісних приміщень, магазинів

Поліція Київської області отримала понад 50 повідомлень про пошкодження житла, офісів, магазинів та автомобілів під час нічної атаки росіян, 4 особи отримали поранення. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив голова поліції Київської області Андрій Небутов.

"Маємо вже понад 50 повідомлень від громадян про пошкодження будинків, квартир, офісних приміщень, магазинів, гаражів та автомобілів. На жаль, маємо 4 постраждалих від осколкових поранень", – написав Андрій Небутов.

Він також виклав фото ушкоджень внаслідок атаки.

За словами Небітова, поліція фіксує всі злочини армії Росії, щоби винні понесли за це відповідальність.

Зазначимо, вночі 30 травня у Києві та низці областей України оголошували повітряну тривогу, працювали сили протиповітряної оборони. Росіяни атакували країну "Шахедами".

Читайте також на порталі "Коментарі" - на заклик президента України Володимира Зеленського до народу Ірану не ставати співучасникам кривавої російської війни, не постачати до РФ іранські дрони-камікадзе Shahed та інші види озброєнь, з'явилася реакція офіційного Тегерана. Представник іранського МЗС Насер Канаані цинічно назвав звинувачення на адресу його країни брехливими, наголосивши, що це "відповідає антиіранській пропаганді та медіа-війні", нібито спрямованій на залучення в Україну "якнайбільшої кількості зброї та фінансової допомоги від західних країн". Тим часом, у матеріалі телеканалу CNN повідомляється, що дрони та інші види зброї постійно постачаються Тегераном до РФ Каспійським морем. Як можна (і чи можна) зупинити ірано-російську військову співпрацю? Які країни здатні допомогти цьому? Які "чорні лебеді" (раптові, непередбачувані події) можуть обірвати зв'язок Тегерана та Москви? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.