Покровськ під вогнем: що каже місцева влада

Гучна ніч та недобрий ранок: Покровська громада перебуває під постійним вогнем

Російські війська продовжують терор мирного населення, завдаючи прицільних ударів по житловій забудові та інфраструктурним об'єктам Покровської громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської міської військової адміністрації Донеччини.

У ніч з 18 на 19 жовтня відбувся ворожий обстріл району Динасового заводу, внаслідок якого пошкоджено розподільчий газопровід, продовольчий магазин та близько 10 приватних житлових будинків.

Сьогодні, 20 жовтня, близько 4 ранку стався обстріл с. Новотроїцьке. Певних пошкоджень зазнали медзаклад, адміністративна та релігійна будівлі.

О 06:00 поточної доби під ударом з боку армії рф вкотре опинилось селище Шевченко. Пошкоджено адміністративну будівлю, магазин, заклад освіти та будівлю пошти.

Недільного ранку, близько 6:10 відбулось влучання у приватну забудову центральної частини Покровська. Пошкоджено одне домогосподарство, обійшлося без жертв.

"Не нехтуйте власним життям! Залишатись в громаді дуже небезпечно! Евакуюйтеся якомога скоріше", – наголошують у громаді.

Нагадаємо, що Покровській громаді триває евакуація цивільного населення.

Через ускладнення безпекової ситуації станцією відправлення є Павлоград.

Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти нещодавно просунулися у напрямку Покровська. Геолокаційні кадри, опубліковані 19 жовтня, показують, що російські війська нещодавно просунулися на південну околицю Воздвиженки. Додаткові геолокаційні кадри, опубліковані 19 жовтня, показують, що українські війська завдають ударів по загарбникам у Зоряному, що вказує на те, що окупанти нещодавно просунулися у цьому районі та, ймовірно, захопили Желанне Друге.

Де ще є ворожі просування на фронті – читайте за посиланням.