Показали завод, де збирають іранські дрони-камікадзе(ФОТО)

Завод розташований на авіабазі Бадр в іранському місті Ісфаган

Супутникові фото виробничих потужностей підприємства Shahed Aviation Industries в Ірані опублікувала аналітична компанія The Intel Lab. Саме там виробляють дрони-камікадзе, якими Росіє б'є по українських містах. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на повідомлення компанії The Intel Lab у Twitter.

На супутниковому знімку вказані координати цього підприємства. Shahed Aviation Industries - розташоване на авіабазі Бадр, що знаходиться в іранському місті Ісфаган. На фото видно місце зберігання сировини, майстерню, виробничі цехи, а ще цех фінального збирання дронів.

Окрім цього, на збільшених фрагментах світлини, можна роздивитися компоненти самих ударних дронів Shahed-136.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Іран відреагував на масовану атаку України дронами-камікадзе. Тегеран не постачав Росії безпілотники для використання у війні проти України. Таку заяву зробив офіційний представник МЗС Ірану Насер Канаані під час щотижневої пресконференції. Іранський дипломат назвав новини у ЗМІ про те, що Росія у війні проти України використовує дрони, які у великій кількості отримала від Ірану, неправдивими та такими, що мають політичне підґрунтя. Насер Канаані звинуватив Захід у тому, що таку інформацію розповсюджують саме західні джерела, що створити нову провокацію. За словами Канаані, Іран обрав позицію нейтралітету і не бере участі у підтримці військовим шляхом жодної зі сторін протистояння. Вранці 17 жовтня протиповітряна оборона ліквідувала 11 дронів-камікадзе "Shahed-136". Ці дрони виробляються Іраном та використовуються російськими окупантами під назвою "Герань-2".