Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подолала 30 кілометрів: службова собака тиждень шукала господаря під кулями (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Подолала 30 кілометрів: службова собака тиждень шукала господаря під кулями (ВІДЕО)

Під час оборони столиці Лея пильнувала, аби на пост нацгвардійців не зайшли російські окупанти

17 червня 2022, 22:09
Поділіться публікацією:

В Київській області службова  собака  сім днів  шукала власного  господаря-військовослужбовця.  Пес породи німецька вівчарка за  тиждень часу  подолав 30 кілометрів та  знайшов  його. Про це повідомляє ТСН.

Подолала 30 кілометрів: службова собака тиждень шукала господаря під кулями (ВІДЕО)

Лея найшла свого наставника за запахом(фото з відкритих джерел)

Коли закінчився  обстріл кінологічного центру Національної гвардії, службова вівчарка  Лея сім днів  розшукувала  власного хазяїна. 8-річний  пес таки знайшов  військовослужбовця  за запахом, і  зараз  наставника  не покидає за будь-якийх обставин. 

"Разом зі мною і спала в окопі, можна сказати, і їли ми одне й те саме. Мені було важко бачити її втомлену та голодну, як вона через ці 5 днів нічого не їла і прибігла до мене", — каже  хазяїн Леї.

Ще в лютому  пес займався розшуком  громадян за запахом. Коли почалось  повномасштабне російське  вторгнення, приміщення  кінологічного центру, де знаходились його вихованці, почали  обстрілювали  окупанти.

Щоб врятувати службових  псів, військовослужбовці  відчинили  двері вольєрів. Собаки  побігли, хто куди, рятуючи себе. Дехто з них був поранений.   Одна вівчарка  Лея вирішила на розшуки свого наставника.

"Її годував з рук, щоб вона до мене звикла і вона запам’ятала мій запах і по цьому від частини прибігла до нас на пост. Це 25 кілометрів", — повідав журналістам  військовий.

Коли всі захисники  обороняли столицю, вівчарка  наглядала, аби на позиції оборонців не прийшли російські агресори. Дресувальник вівчарки дуже задоволений, тому що напружені тренування  не минули даремно – службова собака  змогла знайти улюбленого господаря.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін знову згадав про використання ядерної зброї


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини