Після вибухів у Бєлгороді росіяни скаржаться на проблеми зі світлом

Місто частково залишилося без світла після атаки БПЛА

У ніч проти понеділка, 17 квітня, в російському Бєлгороді загорілася підстанція. За повідомленнями місцевих Telegram-каналів, пожежа на підстанції біля слідчого ізолятора почалася після "прильоту" - начебто її атакував український безпілотний літальний апарат. Внаслідок цього у центрі міста та населених пунктах області проблеми з електрикою.

Тим часом губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив, що Бєлгороді та Бєлгородському районі зафіксовано дві пожежі на цивільних об'єктах.

"Постраждалих немає. Усі оперативні служби на місці, йде ліквідація пожежі", - написав голова Бєлгородської області.

Варто зазначити, що в самому Бєлгороді та області після повномасштабного вторгнення РФ часто відбуваються пожежі. Саме з території Білгорода росіяни обстрілюють ракетами Харківську область, інколи вони розриваються на їхній території.

10 квітня на території аеропорту ім. Шухова у Бєлгороді впав безпілотний літальний апарат із бомбою, а до цього інший БПЛА атакував газову станцію.

Нагадаємо, що місцева влада вирішила цього року відмовитися від параду до 9 травня, щоб "не провокувати Україну".

Читайте також на порталі "Коментарі" - контрнаступ ЗСУ під питанням: що сталося після "зливу" секретних документів США.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Кремль поспіхом запускає прискорену мобілізацію – чи це може вдарити по владі. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.