Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пєсков розповів, які вимоги Москва ставить Києву щодо окупованих територій
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков розповів, які вимоги Москва ставить Києву щодо окупованих територій

Прес-секреть Путіна дав зрозуміти, що Росія не збирається йти з окупованих територій

26 травня 2022, 13:50 comments2421
Поділіться публікацією:

Москва має низку вимог до Києва, включаючи претензії РФ на окуповані території. Про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков. Як повідомляє портал "Коментарі", такі думки головний рупор Кремля озвучив в ефірі радіо "Маяк".

Пєсков розповів, які вимоги Москва ставить Києву щодо окупованих територій

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Пєсков зазначив, що у Москві сподіваються, що Київ ухвалить ті вимоги, які виставляються РФ сьогодні. Також у РФ вимагають, щоб Україна почала сприймати ситуацію, що склалася на сьогоднішній день де-факто.

Журналіст попросив Дмитра Пєскова розкрити свої міркування і уточнив, чи ці вимоги стосуються того, що Україна має піти на територіальні поступки? Пєсков заявив, що він би не став так прямо говорити про територіальні поступки, йдеться про те, що Київ має реально оцінити ситуацію та прийняти те, що є сьогодні.

Зазначимо, при цьому президент України Володимир Зеленський та інші спікери Офісу президента неодноразово заявляли, що офіційний Київ не говоритиме з Москвою про мир, якщо серед низки питань обговорюватимуться територіальні поступки. Зеленський заявляв, що Україна готова відновити мирні переговори з Росією, якщо російські війська посядуть на тих позиціях, які вони займали до 24 лютого. Союзники України на Заході також підтвердили, що не визнають вимог Кремля і Україна не повинна втрачати свої території, навіть якщо на кону стоїть припинення війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — візи для росіян: експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню, якою є ймовірність їх запровадження Україною і чому про це почали говорити тільки зараз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини