Передавав ФСБ інформацію про військові об’єкти: житель Хмельниччини добровільно співпрацював з рф

Чоловік добровільно погодився допомагати окупантам

У Хмельницькій області піймали чоловіка, який добровільно співпрацював з російськими окупантами, адже він здавав військові об’єкти ФСБ РФ та планував наступ окупантів на Хмельницький. Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора України.
Слідчі повідомили про підозру місцевому мешканцю у державній зраді в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).
"За даними слідства, у березні-травні 2022 року громадянин добровільно погодився допомагати окупантам. Чоловік через один із мессенджерів передавав представнику ФСБ РФ інформацію про розташування військових об’єктів. Він також передав представникам країни-агресора власноручно виконану рукописну схему плану наступу збройних сил РФ на м. Хмельницький з найвигіднішими маршрутами їх руху",- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у росіян закінчується зброя, яка давала їм перевагу у війні. Обстріл Росією українських міст ракетами не припиняється. Ось тільки з точністю влучення цих ракет почалися великі збої. Це може свідчити, що запас високоточних ракет у окупантів стрімко зменшується і все частіше доводиться використовувати застарілі зразки. Експерт зазначив, у застарілих зразків ракет є велика проблема з точністю. Окупанти ціляться в один об'єкт, а в результаті "приліт" зовсім в інший. Як приклад, Владислав Селезньов навів ракетний удар росіян від 16 травня, коли вони запустили ракету у бік Південного. Тоді був розрахунок на те, що вдасться вразити залізничний міст через Дністровський лиман. Але відбулося відхилення траєкторії польоту, що може пояснюватись застарілим зразком ракети.