Головна Новини Суспільство Війна з Росією Передав окупантам інформацію про поліціянтів: зрадником на Херсонщині виявився медик-посадовець
commentss НОВИНИ Всі новини

Передав окупантам інформацію про поліціянтів: зрадником на Херсонщині виявився медик-посадовець

Медик зібрав для ворогів і передавав їм дані про місцевих поліціянтів

14 червня 2022, 18:10
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Херсонської  області  викрито чергового зрадника. Допомагати окупантам добровільно погодився місцевий посадовець від медицини — заступник  генерального директора обласного дитячого медичного закладу. Він збирав для ворогів і передавав їм дані  про місцевих поліціянтів. Зараз цьому лікарю-перевертню оголошено  про підозру в державній зраді. Про це інформує Офіс Генерального прокурора.

Передав окупантам інформацію про поліціянтів: зрадником на Херсонщині виявився медик-посадовець

медик-посадовець з Херсонщини обвинувачується в державній зраді (фото -Офіс генерального прокурора)

Як повідомляють представники прокуратури, ще весною посадовець добровільно пішов на співпрацю з так званими представниками  російських спецслужб та посадовцями нової окупаційної влади, що була призначена рф.

"З власної ініціативи він повідомив представникам країни-агресора, що в архів дитячої лікарні передана на зберігання медична документація з картками та особовими справами співробітників Головного управління Нацполіції в Херсонській області. Після цього окупанти отримали доступ до конфіденційної інформації про співробітників поліції регіону", — повідомляють про мотиви злочину цього медика представники Офісу Генерального прокурора.

Зараз цього управлінця від медицини  проінформовано про підозру у вчиненні державної зради в умовах воєнного стану, це -ч. 2 ст. 111 КК України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Депутат від партії Путіна пропонує "скасувати" незалежність України та країн Балтії: подробиці.

Російська Держдума знову хоче "скасовувати" незалежність країн, що активно борються з російською агресією. Цього разу до списку потрапили усі країни Балтії та Україна. З такою пропозицією виступив путінський депутат від партії "Єдина Росія" Євген Федоров.

  
 

 

 

  ПЕРЕДАВАВ ОКУПАНТАМ ДАН



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини