Паніки немає: окупанти терміново евакуювали свої родини з Криму та півдня України

Росіяни панічно намагаються залишити Крим

Російські загарбники здійснюють термінову евакуацію своїх сімей із Криму та півдня України, ФСБшники намагаються без афішування та через третіх осіб продати своє житло на півострові. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє ГУР Міноборони України.

Українські розвідники зазначають, успішний контрнаступ українських захисників змушує самопроголошену владу Криму та півдня України терміново змінювати свої плани та евакуювати свої родини на територію Росії. При цьому самі колаборанти, а також ставленики Кремля публічно заявляють про те, що на півострові перебуватиме повністю безпечно, але паралельно співробітники ФСБ, командири низки військових підрозділів потай від підлеглих намагаються продати своє житло і вивозити родичів із Криму.

У розвідці звертають увагу, що росіяни запровадили заборону на укладення угод з купівлі-продажу житла в Криму, також запровадили ліміт на пересування кримським мостом та в соцмережах, і ЗМІ намагаються не допустити появи інформації про підготовку контрнаступу України.

При цьому військова розвідка наголошує, що всі військові злочинці будуть покарані відповідно до законодавства України.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія дедалі виразніше поводиться, як країна-терорист – чому Захід тягне із жорсткою відповіддю Кремлю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незахідний світ скаже своє слово: що означає візит Сі Цзіньпіна до Казахстану та Узбекистану.

Раніше "Коментарі" писали - у США розповіли, чи може РФ зміцнити нову лінію фронту після провалу під Харковом.