Опір Курської області звернувся до армії РФ: Хлопці, вам тут не раді (ВІДЕО)

Опір Курської області заявив, що мешканці Курської області ніколи не мали проблем з українцями

У мережі з'явилося відео з молодими людьми, які стверджують, що вони становлять так званий опір Курської області. Вони говорять про те, що російській армії у Курській області не раді.

"На зв'язку опір Курської області хочемо передати привіт нашим гостям ЗСУшникам. Також звертаємось до нашої армії, хлопці, вам тут не раді. Ми ніколи не мали проблем з українцями. Нас ніхто ніколи не обстрілював, поки ви не прийшли сюди. Ви приїхали зі своїх теплих мирних будинків, воюєте тут за бабки, бо ні х*я не хочете і не вмієте робити вдома. Уйобу*те на*уй з Курської області. На вас тут ніхто не чекає", - заявив молодик на відео.

Також він подякував друзям з української ССО за надання зброї та забезпечення. Хлопець на відео стверджує, що все це буде використано за призначенням.

Крім того, молодик на відео закликав людей з Курська та області приєднуватися до лав опору.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Суджа перебуває під контролем ЗСУ. Українські військові записали із цього населеного пункту відео. Вони повідомили, що ситуація у місті спокійна, будинки – цілі. "Стратегічний об'єкт Газпрому в місті Суджа контролюється 99 механізованим батальйоном 61 окремої степової бригади", - повідомили військові.

Втім, мер Суджі спростовує інформацію про окупацію міста. Він стверджує, що у Суджі відбувається евакуація місцевого населення.

Також портал "Коментарі" розповідав, що 6 серпня ЗСУ розпочали військову операцію у Курській області. Буквально одразу глава міста Суджа в Курській області Віталій Слащов заявив, що ситуація в населеному пункті залишається напруженою, відбувається евакуація місцевого населення. В той же час, в українських пабликах повідомляли, що Суджа під контролем ЗСУ. На тлі цих заяв керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський вже анонсував відкриття нового відділення в Суджі Курської області РФ, де відучора відбуваються бойові дії і, за повідомленням росіян, українські військові взяли під свій контроль низку населених пунктів.