Окупований Донецьк у диму – велика пожежа нафтобазі (ВІДЕО)

У окупантів мінус ще одна нафтобаза

Гучний вибух призвів до того, що у тимчасово окупованому Донецьку почалася сильна пожежа, яку вже підтвердили російські пропагандистські ЗМІ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "ТАРС".

Росіяни впевнені, що пожежа на нафтобазі виникла після прицільного удару ЗСУ. Вогневе заграва над палаючою нафтобазою видно відразу з кількох районів Донецька. Полум'я дуже сильне, горять цистерни з пально-мастильними матеріалами.

Трохи згодом в українській армії справді підтвердили удар по нафтобазі окупантів у Донецьку.

У Страткому ВСУ зазначили, що українські захисники повністю задоволені результатом від роботи, адже підготовка до удару була досить тривалою. При цьому у ЗСУ потролили окупантів тим, що так звана "селітра та гуманітарка", яка як завжди стала метою, вибухала дуже сильно, детонація була чутна практично на все місто. Після удару ЗСУ частина окупантів кинулася тікати, а інша частина вже нікуди не втече і не повернеться назад до Росії, бо їх ліквідовано.

"Селітра і Бавовна з повною відповідальністю віднеслись до цього дійства, оскільки орки "ну дуже просили". Результат вражає, оскільки "селітра і гуманітарка" горіли так яскраво, а "подушки і матраци" вибухали так довго і голосно, що чуло і бачило ледь не все місто. Напівтверезі орки, з повними штанцями "задоволення" тікали хто куди, хто встиг. Решта як і замовляли, зайняли "вакантні" посади, в найпотужнішому і найчисленнішому підрозділі "вічній 200 бригаді", - говорится в сообщении.

Читайте також на порталі "Коментарі" - пішов 6 місяць повномасштабної війни: чи є шанс на її закінчення до кінця року - чого чекати на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – через Україну росіянам можуть заборонити в'їзд до західних країн: мільйони громадян РФ можуть виявитися невиїзними.