Головна Новини Суспільство Війна з Росією окупанти знову накопичують війська та техніку біля кордонів на Чернігівщині та Сумщині: чи є загроза
commentss НОВИНИ Всі новини

окупанти знову накопичують війська та техніку біля кордонів на Чернігівщині та Сумщині: чи є загроза

Євгеній Єнін розповів про загрозу повторного наступу з Білорусі

25 травня 2022, 21:39
Поділіться публікацією:
Прикордонники готуються до ймовірного повторного вторгнення росії з Північного напрямку. Загарбники атакують українські позиції та міста.  Про ймовірну повторну загрозу розповів перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін в ефірі всеукраїнського телемарафону.
Посадовець заявив, що підрозділи МВС готові до відсічі будь-яких спроб повторного вторгнення рф з північного напрямку.
"Ми спільно з підрозділами Збройних сил зміцнюємо оборону навколо наших кордонів. Ми посилили режим служби в прикордонних областях, виставляються додаткові наряди. Ми готові до відсічі будь-яких спроб з боку росії. На сьогодні ми частіше стикаємося з артилерійськими чи мінометними обстрілами. В окремих випадках мова йде про спроби проникнення ДРГ з російського боку. Вони, зазвичай, отримують рішучу відсіч і з великими втратами відступають", — сказав Єнін.
За його словами, зараз вздовж кордонів, елементів накопичення ударних угрупувань та важкої техніки ворога не спостерігається.
"Ворог здійснює турбуючий вогонь, не даючи нам відволікти певні резерви на більш "гарячі" напрямки", — додав Євгеній Єнін.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін хоче "рятувати" росіян у Херсоні та Запоріжжі: про що новий указ президента РФ. Російський диктатор Володимир Путін підписав указ, згідно з яким жителі Запорізької та Херсонської областей зможуть отримати громадянство РФ за спрощеною системою. Експерт у питаннях національної безпеки та оборони, учасник програми Україна-НАТО Катерина Коваль називає цей путінський указ черговим кроком у маніпуляціях РФ, пов'язаних із її загарбницькою політикою.
 

окупанти знову накопичують війська та техніку біля кордонів на Чернігівщині та Сумщині: чи є загроза

Окупанти знову обстрілюють Північ (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини