Окупанти знищили ще одне місто на Донбасі: не залишилося жодного вцілілого будинку

У Торецьку досі залишаються цивільні, яких забезпечують їжею та водою

Російські загарбники буквально стирають із лиця землі місто Торецьк Донецької області. У населеному пункті від будинків "залишилися лише бетонні коробки". Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Київ 24" розповіла прес-секретар оперативно-тактичного угрупування "Луганськ" Анастасія Бобовнікова.

Говорячи про ситуацію на Торецькому напрямку, зокрема, скільки відсотків міста контролюють українські військовослужбовці, вона наголосила, що говорити про якісь відсотки у місті, де ведуться активні бойові дії, дуже складно, адже лінія зіткнення постійно пересувається.

"Говорити, що сьогодні ми контролюємо 40% або 50, або ще якось, - дуже важко. І, мабуть, навіть трохи некоректно", - сказала Бобовнікова.

Прес-секретар зазначила, кадри сьогоднішнього Торецька мають дуже страшний вигляд. Артилерією, авіацією, дронами ворога знищує всі споруди у місті, щоб захопити фактично просто зруйновану територію, адже назвати містом те, що зараз залишилося від Торецька, точно не можна.

Говорячи про гуманітарну ситуацію в місті, прес-секретар зазначила, що голова міської військової адміністрації Торецька повідомив, що громадянські, які залишаються у місті, забезпечені продуктами харчування тривалого зберігання та питною водою.

"Однак ситуація сама в місті надзвичайно страшна. Ведуться активні бої, активні обстріли. Тому кожній цивільній особі потрібно дуже добре подумати, чи залишатися в цьому місті. І найкраще - просто евакуюватися", - наголосила спікер.

Читайте також на порталі "Коментарі" - лінія фронту зрушується: РФ просунулась поблизу трьох міст.