Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти зазнали суттєвих втрат на Миколаївському та Криворізькому напрямках: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти зазнали суттєвих втрат на Миколаївському та Криворізькому напрямках: подробиці

російські військові зазнали суттєвих втрат на Миколаївському та Криворізькому напрямках

27 травня 2022, 19:35
Поділіться публікацією:

 окупанти змушені були переміститися на окуповану територію Херсонської області, адже зазнали суттєвих втрат на Миколаївському та Криворізькому напрямках. Про це повідомляють у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ за 27 травня.

 Окупанти зазнали суттєвих втрат на Миколаївському та Криворізькому напрямках: подробиці

Окупанти зазнали серйозних втрат (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що через втрати в окупантів триватиме доукомплектування розбитих підрозділів армії РФ.

"На Миколаївському та Криворізькому напрямках ворог у рамках логістичного забезпечення та доукомплектування підрозділів, що зазнали втрат, перемістив до Херсонської області автомобільну техніку, бойові броньовані машини та реактивні системи залпового вогню", -  повідомляють у зведенні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у РФ нова тактика у війні проти України. Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив, що війна з російським агресором буде довготривалою . За його словами, зараз завдання армії РФ – вийти на межі Луганської та Донецької областей, а також закріпитись на захоплених територіях Херсонської. Експерти розповіли виданню "Коментарі", як росіяни змінили тактику через три місяці війни. І що нам потрібно, щоби переломити ситуацію на свою користь. Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов вважає, що росіяни стали обережнішими. І не йдуть нахрапом, як у перші тижні та навіть місяці. На його думку, для того, щоб зламати ситуацію, нам потрібна далекобійна артилерія, причому у значній кількості. Не 10-50 гаубиць, а 300-350. Три-чотири повноцінні артбригади. Потрібні реактивні системи залпового вогню (РСЗВ), авіація.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини