Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти застосовують фосфорні бомби та розстрілюють мирних людей: опубліковано нове аудіоперехоплення (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти застосовують фосфорні бомби та розстрілюють мирних людей: опубліковано нове аудіоперехоплення (ВІДЕО)

Російські загарбники зізнаються своїм рідним по телефону у звірствах, які їм дозволені їхнім командуванням

13 червня 2022, 19:20
Поділіться публікацією:

Окупанти застосовують фосфорні бомби та розстрілюють мирних людей: опубліковано нове аудіоперехоплення (ВІДЕО)

Окупанти використовують фосфорні бомби в Україні. Фото з відкритих джерел

Службі безпеки України вдалося перехопити розмову російського окупанта зі своєю матір'ю. Телефоном загарбник зізнався в тому, що військові Росії використовують в Україні фосфорні бомби, а також безкарно розстрілюють мирне населення.

Так, під час телефонної розмови окупант заявив, що вони отримали команду розстрілювати всі автомобілі, включно з тими, в яких перебуває мирне населення.

"Буде з машини друшляк", – радісно каже загарбник.

Мати російського військового своєю чергою виправдовує вбивство громадянських людей однією фразою — не судилося.

Крім того, російські військові уже неодноразово використовували на території України заборонені фосфорні бомби. Про це окупант також розповів своїй матері.

"Фосфором підпалюють. З нашого боку в хохлячий бік полетів фосфор", – каже військовий рф.

Слід зазначити, що використання фосфорних бомб є порушенням Женевської конвенції. Вбивство мирних громадян своєю чергою суперечить законам та звичаям війни.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на Донецькому напрямку окупанти здійснюють перегрупування підрозділів. У Генштабі ЗСУ зазначають, що окупанти вчинили наступ у районі одного із населених пунктів. Проте успіху не мали. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв те, що ЗСУ вдарили по ворожому штабу, техніці, живій силі та складу боєприпасів. Штаб противника нашим воїнам вдалося виявити за допомогою безпілотника, а потім завдати удару. Також було опубліковано відео з місця подій, на якому знято роботу наших воїнів. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини