Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти витоптали на засіяному полі в Україні слово "х*хли" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти витоптали на засіяному полі в Україні слово "х*хли" (ФОТО)

російські загарбники фактично викрили своєму противнику власні позиції

31 травня 2022, 21:47 comments1088
Поділіться публікацією:

російські окупанти продовжують ганьбитися і здавати свої позиції. Так, військові рф серед поля витоптали образливе слово  "х*хли" та  відразу отримали на здачу від українських захисників. Про роботу карми написали  у Twitter  волонтери з фонду "Повернись живим".

Окупанти витоптали на засіяному полі в Україні слово "х*хли" (ФОТО)

Окупанти знову зганьбилися (фото: twitter.com/BackAndAlive)

 Окупанти довго не думали і вирішили просто банально розкрити та здати свої позиції. Біля лісосмуги, де ймовірно перебували загарбники, вони витоптали на українському полі образливе слово, яке миттєво помітили ЗСУ та вдарили по позиціям ворога.

"Росіяни витоптали цей напис в полі прямо перед своїми позиціями. Дякуємо, дуже дякуємо, тепер вас ще краще видно з повітря", — йдеться у повідомленні волонтерів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти намагаються встановити повний контроль над СєвєродонецькомУ Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Донецькому напрямку станом на вечір 31 травня. Як повідомляє Генштаб, на Донецькому напрямку противник, за підтримки вогню артилерії та мінометів, проводить активні штурмові дії на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках. Зараз бої продовжуються.

 Також "Коментарі" інформували про те, що у Мережі з'явилося відео, як українські гелікоптери проривалися до блокадного МаріуполяДо Захисників Маріуполя літали 16 вертольотів. Як стало відомо, до українських військових на "Азовсталі" літало 16 вертольотів, завантажених необхідним спорядженням. Повідомляється, що всього було сім таких місій. Під час однієї з них для посилення гарнізону було переправлено 72 бійці полку "Азов".
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини