Окупанти скинули авіабомбу на будинок на Донеччині: є загиблі та поранені

1 загиблий і 1 поранений — такі попередні наслідки удару по Мирнограду

Сьогодні зранку росіяни скинули на місто КАБ-250, поцілили у 5-поверхівку. Пошкодження різного ступеня отримали 7 будинків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Донецької ОВА Вадима Філашкіна. Попередньо відомо про одного загиблого та одного пораненого.

Наразі пошуково-рятувальна операція тимчасово призупинена через загрозливу безпекову ситуацію.

"Всі цивільні, не задіяні в роботі критичної інфраструктури, повинні виїхати до більш безпечних регіонів! Евакуація рятує життя!" – наголосив очільник ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Покровську опалення не буде: що буде взимку у місті

Централізованого опалення у Покровську Донецької області не буде цієї зими попри готовність котелень. Про це 18 жовтня в етері "Суспільне. Студія" повідомив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк, інформує портал "Коментарі".

"Великого опалювального сезону не буде, тому що немає води, часткового газопостачання, хоча котельні готові до роботи. Будуть відкриті декілька теплопунктів — "пунктів незламності"", – зазначив голова МВА.

За словами Сергія Добряка, місто можна поділити на дві частини — приватну забудову та багатоквартирний сектор. У багатоквартирній забудові опалення не буде, а у приватних будинках, за наявності газу, можна буде опалювати оселі, або вугіллям, дровами тощо.

"На 80 відсотків майже знищена критична інфраструктура. Місто без води, частково з електрикою — у десяти селах нема світла, у Родинському з 18 вересня нема світла, 40 відсотків міста Покровськ також без світла", — розказав Сергій Добряк.