Окупанти розповідають, як рятувалися втечею з-під Ізюма (аудіоперехоплення)

Росіяни зізналися, що не було жодного відведення техніки з Харківської області, загарбники просто рятувалися втечею

Російські загарбники, яким вдалося вирватися з Харківської області під час настання ЗСУ, обговорюють, як тікали з Ізюма. Окупанти скаржаться, що кидали все: від САУ "Півонія" до танків, КамАЗів та РСЗВ "Торнадо". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на розмову окупантів, яку перехопило ГУР МО.

"Ізюм як про@балі?", - Запитує один загарбник у іншого.
"Ну, кажуть, там просто скупчення було і щоб в оточення не потрапити, вони відступили. Там прямий до Куп'янська", - відповідає окупант.
Співрозмовник скаржиться йому, що довелося, заради порятунку життя, кинути багато дорогої техніки на ходу: "Покидали все нах@й. Півонії-х@йони - ці далекобійні 152-е ... ось такої х@йни дох@я кинуто, камази -х@язы там, торнади-х@отрути, там п@зда техніки".

Загарбник каже товаришеві, що нібито окупанти "30 сіл здали".

На що той відповідає, що росіяни залишили всі населені пункти – від Ізюма до Куп'янська все здали".

Читайте також на порталі "Коментарі" - газопроводи Nord Stream 1 та 2 (Північні потоки 1 та 2) одночасно отримали "безпрецедентні" пошкодження. Видання Spiegel з посиланням на неназвані джерела, повідомило, що ЦРУ попереджало Берлін про можливу цілеспрямовану атаку на потоки. США вже запропонували європейським союзникам допомогу щодо забезпечення альтернативних постачань газу. Про що говорить те, що відбувається? Як можуть події розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.