Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти популяризують війну серед українських дітей: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти популяризують війну серед українських дітей: що відомо

Ворог залучає українських дітей до вивчення військових спеціальностей

17 жовтня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Російські загарбники популяризують серед дітей військові спеціальності.

Окупанти популяризують війну серед українських дітей: що відомо

РФ посилює репресії в окупації. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, в тимчасово окупованому Луганську 19 жовтня пройде так званий день відкритих дверей. Захід розрахований на те, аби “популяризувати” найбільш затребувані спеціальності на ринку праці серед старшокласників. Серед таких – різного плану військові фахи та кваліфікації, супутні військовій справі.

Зазначається, що через подібні заходи та різні освітні програми і пропагандистські заходи росіяни намагаються залучити підлітків до служби в армії, виховуючи в них лояльність до окупаційного режиму. Такі дії спрямовані на те, щоб сформувати з українських дітей майбутніх військових, які підтримуватимуть російську агресію.

Центр національного спротиву нагадує, що такі дії ворога є частиною ширшої стратегії з русифікації та повної інтеграції молодого покоління в окупаційні структури.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кордони України мають бути чітко демарковані перед тим, як Київ отримає офіційне запрошення долучитися до оборонного блоку. Як зазначає видання, тільки після демаркації українських кордонів буде зрозуміло, за яких умов діятиме 5-й пункт статуту НАТО про колективну оборону. Як відомо, раніше постійний представник США при НАТО Джуліанна Сміт заявила, що Альянс найближчим часом не запросить Україну до свого складу.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що рішення про підтримку Росії у війні проти України Північна Корея ухвалює самостійно, не узгоджуючи їх з Пекіном, переконаний радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. "Північна Корея абсолютно точно ухвалює рішення без Китаю. І Китай це дратує, бо Пекіну навряд чи потрібний цей хаос в індо-тихоокеанському регіоні. Китай розуміє, що КНДР стрімко переходить в проксі до РФ, а тому буде приймати відповідні рішення, зокрема провокувати ескалацію на Корейському півострові", — заявив він. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини