Головна Новини Суспільство Війна з Росією окупанти перевдягаються у форму ЗСУ та шукають українських патріотів на Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

окупанти перевдягаються у форму ЗСУ та шукають українських патріотів на Херсонщині

Тих, хто розповідає про позиції росіян, хапають і вивозять в невідомому напрямку

1 червня 2022, 19:37
Поділіться публікацією:

У Херсонській області загарбники одягають форму українських захисників, щоб знайти українських патріотів. Для цього окупанти ходять по домівках українців, що знаходяться під окупацією.Про це повідомляють в Оперативному командуванні "Південь".

окупанти перевдягаються у форму ЗСУ та шукають українських патріотів на Херсонщині

окупанти перевдягаються у форму ЗСУ (фото з відкритих джерел)

 В Україні це називають черговою провокацією.

"Врядившись в однострій Збройних сил України, вони ходять по домівках жителів сіл Херсонщини та розпитують, де зараз позиції росіян. Тих, хто довірливо починає розповідати, думаючи, що своїм допомагає, хапають і вивозять в невідомому напрямку без пояснень", -  повідомляють в командуванні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Херсонщині окупанти намагаються виманити паспортні дані в українців для фальсифікації псевдореферендуму. На тимчасово окупованій території Херсонської області ворог готується до псевдореферендуму. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook. Так, за даними ОК "Південь", на Херсонщині, де відключено мобільний зв'язок українських операторів, загарбники намагаються виманити у громадян їхні паспортні дані. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що розвідці стало відомо, кого під виглядом добровольців відправляє Кремль на війну в Україну. Росія веде повномасштабну війну проти України, але досі намагається приховувати справжній стан речей, насамперед від своїх громадян. Так, як гарматне м'ясо російське командування відправляє на війну в Україну резервістів під виглядом "добровольців". З перехопленої розмови стає зрозуміло, що бойовик так званої "ДНР" розповідає одному з військових РФ, що у 115 батальйон, куди покинули студентів, фактично почав протестувати, відмовляючись виконувати накази.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Valery

1 червня 2022, 19:09

Алексей, вoт сaйт, пpo кoтoрый ты спрaшивал, от 100$ в дeнь выиграть мoжно без прoблем, cам ужe нескoлько рaз оттудa вывoдил по 500-700$. Последний раз выиграл айфон11 http://tinyurl.com/prize11iphone


Новини