Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти накрили вогнем Київщину: вибухи також прогриміли у столиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти накрили вогнем Київщину: вибухи також прогриміли у столиці

Поки що немає інформації про руйнування

5 червня 2022, 08:07 comments1431
Поділіться публікацією:

Ранок неділі 5 червня знову розпочався для киян тривожно. Рано вранці в Дарницькому та Дніпровському районах столиці було чути сильні вибухи. Про це у своєму Telegram повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Окупанти накрили вогнем Київщину: вибухи також прогриміли у столиці

Вибух у Києві. Фото: з відкритих джерел

При цьому київський градоначальник не став розкривати подробиці від чого сталися вибухи і де саме вони були зафіксовані, лише зауваживши, що на місці працюють відповідні служби, які згодом дадуть відповіді на численні питання.

Також вибухи, які були викликані обстрілами російських військових, було чутно цього ранку в Броварській територіальній громаді Київської області. Мер Броваров Ігор Сапожко зазначив, що ворог обстріляв українську територію близько 6 ранку.

"...Близько 6-ї ранку ворог здійснив обстріл територій у безпосередній близькості до нашої громади. Станом на зараз інформації щодо руйнувань у Броварській громаді немає...", — зазначив міський голова.
Читайте на порталі "Коментарі" — президент Росії Володимир Путін вже наказав Лукашенку та його кліку віддати команду білоруським військовим вторгнутися в Україну, але теп просто відмовилися йти на такий крок. Про це розповіла лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, яка ймовірність того, щоб Білорусь все ж таки буде втягнута у війну проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – головний командувач російського вторгнення в Україну Дворніков – на вихід: експерти розповіли, що не так з путінськими генералами – чому їх усуває сам диктатор, чи це роблять українські військові.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини