Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти готуються наступати на Слов'янськ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти готуються наступати на Слов'янськ

Супротивник знизив застосування своєї авіації

7 червня 2022, 22:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку станом на вечір 7 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Окупанти готуються наступати на Слов'янськ

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Так, за даними наших військових, сьогодні на Слов'янському напрямку противник обстріляв райони населених пунктів Велика Камишеваха, Долина, Курулька, Грушуваха, Червона Поляна та Шнурки.

"Про основні зусилля зосереджено на підготовці військ до наступу на місто Слов'янськ.", — інформує Генеральний штаб ЗСУ.

Зазначається, що інтенсивність застосування ворожої авіації завдяки вдалим діям нашої протиповітряної оборони знижена, а свої зусилля супротивник зосереджує на підтримці дій наземного угруповання та нанесенні ракетних ударів по об'єктах інфраструктури у глибині території України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   у Зеленського дали обіцянку українцям щодо війни в Україні. Радник голови ВП запевнив, що усі захоплені території повернуться під контроль України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що зовнішня торгівля в Україні: поточна динаміка та прогнози . Як змінилися показники зовнішньої торгівлі у першому півріччі та що прогнозують економісти для України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що   у Кремлі прояснили свою позицію щодо статусу Херсона та Запоріжжя. Москва хоче обговорювати з Києвом, як далі бути з українськими Херсоном та Запоріжжям. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що навіть не після виходу на кордон з Росії: за яких умов може завершитися війна. Чому на США чекають зміни влади в росії і коли завершиться війна в Україні. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини