Головна Новини Суспільство Війна з Росією Офіс президента почав тестувати думку українців із приводу територіальних поступок РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіс президента почав тестувати думку українців із приводу територіальних поступок РФ

Експерти, які є близьким до Банкової, уже говорять про те, що головне зберегти державу і націю, а не території

2 липня 2024, 12:13 comments2251
Поділіться публікацією:

Головний інтерес України – зберегти державу і націю, а території можна буде згодом відвоювати, заявив політолог Володимир Фесенко. На його думку, президента Володимира Зеленського хочуть загнати у пастку. Коли його будуть називати зрадником, якщо він погодиться на мирні переговори з Росією та заморозку війни. Але якщо він вирішить воювати далі, то його будуть звинувачувати у веденні війни "до останнього українця", говорить експерт.

Офіс президента почав тестувати думку українців із приводу територіальних поступок РФ

Володимир Зеленський

При цьому політолог Максим Ялі відзначив, що Фесенко є політологом, який наближений до Банкової. За його словами, можна говорити про те, що Офіс президента почав тестувати думку українців із приводу мирних переговорів з РФ та територіальних поступок.

"Так зараз подивляться, як українці відреагують на подібні меседжі та побоювання самого Зеленського. Побоювання тут гранично просте — бути підданим обструкції і розгону "зради" від політичних опонентів — в першу чергу найбільш активних т.зв. "порохоботів", — відзначив Ялі.

При цьому він нагадав осінь 2019-го, коли Зеленський фактично погодився на так звану "формулу Штайнмаєра", але після протестів під ОП "радикалів" швидко відмовився від цієї ідеї.

"Але тут на двох стільцях не всидіти. Не можна буде і рейтинг зберегти, і війну заморозити", — відзначив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Банкова розпочала підготовку до миру з Росією. Більше того, є думка, що Білий дім вимагає, щоб президент Зеленський пішов не тільки на переговори з РФ, а і на територіальні поступки Росії. При цьому не зрозуміло, як він буде пояснювати такий крок українцям, яким обіцяв відновити територіальну цілісність України в кордонах 1991 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 липня 2024, 12:06

Потрібно на ідеологічному рівні перешкодити Фюреру і бандерівцям виглядати переможцем. Як після Гітлера "ніколи знов". Для цього повернути Пушкіна Лермонтова ліквідувати мовних здирників та урядові установи Криму Донецька Луганська тощо. Перейменувати бандерівські і Шухевича вулиці. Якісь візуальні монументи на честь перемоги над Хунтою в центрі великих міст. Інакше це відкладений конфлікт. Пропагандисти юдеї: Портников Соловйов, знов почнуть стравлювати. Терпіли і так отримають найбільшу вигоду: життя врятоване від м'ясорубки корумпованого Божевільного Маніяка раз не перешкодили цьому.


Новини