Очільник ГУР Буданов пригрозив росіянам: наступного дня дрони ударили по Москві

За день до атаки безпілотників по Москві у ГУР анонсували відповідь на російські атаки по Україні.

Керівник Головного управління розвідки України Кирило Буданов відреагував на російські масові ракетні обстріли та анонсував відповідь на такі дії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook ГУР.

У травні російські війська випустили понад 200 ракет по території України, це більше ніж за три попередні місяці атак. За цей період вибухи та роботу ППО зафіксували у Київській, Житомирській, Львівській, Харківській та інших областях України. Очільник ГУР Кирило Буданов записав коротке відео, де повідомив, що російські атаки постійно зазнають невдач.

"Чергова спроба терористичних дій РФ в черговий раз зазнала поразки. Усі ті, хто в Росії досі вірили, вірять чи мріють залякати Україну — я хочу вас трохи засмутити: це не так", - сказав Буданов.

Далі український військовий пригрозив росіянам відповіддю на російські атаки.

"Ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать", - сказав Кирило Буданов.

Цікаво, що через добу після слів керівника ГУР дрони невідомого походження здійснили атаку по столиці Росії.

Переглянути відео з погрозою для росіян від очільника Головного управління розвідки України Кирила Буданова можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Буданов розповів про своє серйозне поранення: пробита спина та шия.

Також "Коментарі" писали, що у ГУР назвали список росіян для ліквідації. Очільник Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров відреагував на те, що в список потрапив президент РФ Володимир Путін.