Обстріл Тернопільщини: окупанти влучили по промисловому підприємству

Окупанти завдали ударів вночі, сталася масштабна пожежа

Під час нічної атаки ворог завдав удару по одному з промислових об'єктів на території Тернопільської області, внаслідок чого виникла масштабна пожежа. Про це повідомив голова Тернопільської ОДА В’ячеслав Негода, інформує портал "Коментарі".

До ліквідації наслідків були залучені 45 рятувальників, 12 одиниць спецтехніки ДСНС і 12 поліцейських, 4 одиниці спеціальної техніки.

Пожежу вдалося швидко локалізувати та ліквідувати.

Загиблих та травмованих немає.

Фото опублікували в ДСНС Тернопільської області.



Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Нові громади оголосили про примусову евакуацію: що каже влада

Примусову евакуацію дітей з Борівської громади Ізюмщини, та обов'язкову для всіх — з громад Куп'янщини, оголосили 15 жовтня. Про це за підсумками Ради оборони області повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Там погіршується військова обстановка, ми не можемо там забезпечувати опалювальний сезон, електрику, надання гуманітарної допомоги, ворог там обстрілює нашу критичну інфраструктуру і відновлення там неможливе", – зазначив голова ХОВА. Звідки саме евакуюватимуть людей – читайте за посиланням.

Читайте також: По всій Україні оголошено "помаранчевий" рівень небезпеки: що відбувається

Уже від сьогодні та протягом наступних трьох днів майже по всій Україні очікуються сильні заморозки 0-5°, оголошено ІІ рівень небезпеки, помаранчевий. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

У яких областях значно похолодає – читайте за посиланням.

У Києві та області на заморозки слід чекати вже з 17 жовтня. "Слідкуйте за погодою, особливо у гірській місцевості! Рятувальники Івано-Франківщини попереджають, що у зимові гори варто вирушати лише за сприятливих умов", – зазначають рятувальники.