Обстріл Хмельниччини "Кінджалами": що відомо (ОНОВЛЕНО)

Окупанти сьогодні зранку скидали «Кинджали» на Київ та Хмельниччину

Сьогодні вранці, під час сигналу "Повітряна тривога", ворог атакував Хмельниччину ракетами. Про це повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

"Влучань по цивільній і критичній інфраструктурі не було.

Станом на цю годину звернень щодо травмованих, загиблих немає. Пожеж не зафіксовано", – зазначив Тюрін.

Оновлено: У Повітряних Силах ЗСУ повідомили, що один із трьох "Кинджалів" влучив у районі аеродрому міста Старокостянтинів у Хмельницькій області.

За даними місцевої адміністрації, мешканців просять знаходитись біля укриття через загрозу детонації боєприпасів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти запустили "Кинджали": у Києві лунають потужні вибухи

У Києві пролунали потужні вибухи. Це пов’язано із тим, що окупанти запустили аеробалістичні ракети "Кинджал" з МІГ-31К. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Повітряних Сил ЗСУ.

За даними КМВА, у Києві працює ППО.

"Відмічено пуски ракет Х-47М2 "Кинджал" з носіїв МіГ-31К. В Києві працювало ППО. Перебувайте в укриттях до відбою тривоги". – повідомив Сергій Попко, начальник КМВА.

Також ракети були запущені на Старокостянтинів Хмельницької області. Там також повідомили про вибухи. Детально про обстріл Києва – читайте за посиланням.

Читайте також: Сили оборони завдали ударів по окупованому Криму

Сьогодні вночі завдано успішного удару по морському нафтовому терміналу противника, що в тимчасово окупованій Феодосії АР Крим. В районі об’єкту зафіксовано займання. Наслідки ураження уточнюються. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Феодосійський термінал найбільший у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів, які використовувалися, зокрема і для забезпечення потреб окупаційної армії рф.

Завдання виконано підрозділами ракетних військ Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України.

Заходи щодо підриву воєнно-економічного потенціалу російської федерації тривають, зазначають у Генштабі.

За даними місцевої окупаційної адміністрації, у Феодосії запроваджено режим техногенної надзвичайної ситуації муніципального характеру.