Ниття Шойгу та Лаврова ставатиме голоснішим: що допоможе Україні наблизити кінець війни

Чим більше Росія відчуватиме наслідки війни та удари по території РФ, тим швидше закінчиться війна в Україні.

В останні дні російські високопосадовці активно роблять заяви у ЗМІ щодо війни в Україні, зокрема виставляють умови щодо мирних переговорів, погрожують Заходу за допомогу Україні та можливість надати далекобійну зброю для ударів по РФ. Керівник Центру протидії дезінформації лейтенант Андрій Коваленко вважає, що чим більше Москва відчуватиме війну, тим більше буде посилюватись "ниття" поплічників Путіна.

Офіцер ЗСУ Андрій Коваленко заявив, що наслідки війни починають впливати на Росію, зокрема військові дії у Курській області та постійні масштабні атаки дронів по території РФ.

"Коли москва почне постійно відчувати війну, ниття шойгу, бєлоусова, лаврова та всіх путіністів ставатиме ще голоснішим", - пише Коваленко.

Керівник Центру протидії дезінформації вважає, що удари по Росії наближають світ до закінчення війни в Україні.

"Сподіваюсь, що наші партнери дійдуть до розуміння прямого зв’язку між здатністю України бити по москві і наближенням справедливого миру. Сама можливість стабільно діставати до москви різними типами озброєнь, навіть без їх використання, кратно наблизить справедливий мир. Зовсім не ядерну війну, чим так лякає росія", - додав Коваленко.

На початку вересня секретар Радбезу РФ Сергій Шойгу заявив, що мирні переговори не можуть відбутись, поки Україна контролює частину російських територій. Очільник МЗС РФ Сергій Лавров ще одним пунктом переговорів назвав "права російськомовних українців". Крім того, Лавров пригрозив, що дозвіл на використання Україною далекобійної зброї стане "червоною лінією", а речниця МЗС РФ Марія Захарова пообіцяла відповідь на масштабні атаки дронів по РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лавров вигадав нову причину, чому Росію не влаштовують мирні плани інших країн.

Також "Коментарі" писали про речника Кремля Дмитрія Пєскова, який прокоментував можливість закінчити війну в Україні мирними переговорами.