Несподівані заяви на ток-шоу Соловйова: Росія може програти війну

Кінорежисер Карен Шахназаров заявив про можливу поразку Росії у війні

В останньому випуску ток-шоу "Вечір із Володимиром Соловйовим" кінорежисер Карен Шахназаров заявив, що Росія ризикує програти у війні з Ураїною. Ця заява пролунала після успішної української операції у Курській області. Соловйов, як завжди, додав свої песимістичні коментарі про можливий кінець людства без Росії.

Шахназаров зазначив, що є реальний ризик поразки, якщо ситуація не зміниться. Він наголосив, що це не паніка, а усвідомлення можливих наслідків для країни.

"Ми маємо виходити з того, що ми можемо програти. Можемо! Якщо далі будуть такі ляпи, ми можемо програти. І це не поразка, не панікерство, це просто абсолютне розуміння тієї ціни, яку доведеться заплатити нам і нашій батьківщині"

Шахназаров також нагадав про те, як за радянських часів люди були мотивовані серйозними внутрішніми проблемами. Він вважає, що Росії потрібні сильні внутрішні стимули, щоб зрозуміти, що станеться, якщо вона програє.

У свою чергу Соловйов підтримав розмову своїми апокаліптичними поглядами. Він заявив, що без Росії людство і країна можуть зникнути: "Людства не буде. Ні країни не буде, але й людства теж".

Читайте також на порталі "Коментарі" - Українські війська розпочали потужний наступ на райцентр Коренево, атакуючи місто одночасно з півночі та півдня. Експерт із аналізу відкритих даних Юліан Репке повідомляє, що українські сили прагнуть захопити залізничну станцію, що може відіграти ключову роль у бойових діях. Про це пише BILD.