Недільні обстріли Києва: скільки людей постраждало від агресії ворога

Ракетні удари по Києву здійснювались військовими рф з території Каспійського моря ракетами Х-101

Після ранішніх вибухів в столиці, в багатоповерховому будинку, куди прийшовся удар російської ракети, рятувальна служба виявила одного загиблого.

Про це інформує Київський міський голова Віталій Кличко в Telegram.

Мер Києва додав, що рятувально-пошукові роботи в цій багатоповерхівці, куди сьогодні поцілила ворожа ракета, продовжуються.

"На цей час виявили тіло одного загиблого. Ушкодження отримали 6 мешканців будинку. Чотирьох із них, в тому числі семирічну дівчинку, госпіталізували. Двоє - з легкими травмами - лікуватимуться амбулаторно", - повідомив Віталій Кличко.

Також, за його словами, київські лікарі малу киянку прооперували. Тепер її стан стабільний, і загроз для життя немає. Матір малої пацієнтки також стала жертвою ракетного удару і має травми середньої тяжкості.

До слова, сьогодні вранці під обстріл російських ракет потрапили мешканці Шевченківського району міста Києва. Рятувальники витягли з-під завалів багатоповерхівки 7-річну дівчинку. Вони вчасно врятували і її маму, 38-річну громадянку рф, жінку притисла бетонна плита, яка завалилась. До медичного закладу завезли чотирьох постраждалих киян.

Інша ворожа ракета , яку випустили військовослужбовці рф на місто, влучила в дитячий садочок в цьому ж столичному районі.

Як розповів керівник пресслужби Повітряних сил ЗСУ Юрій Гнат, недільні ракетні удари по Києву здійснювались військовими рф з території Каспійського моря ракетами Х-101. Це дуже прицільні та дорогі ракети, які має сьогодні на своєму озброєнні ворожа армія.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ядерний тероризм: показали, як ракета рф дуже низько пролетіла над Південноукраїнською АЕС .