Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не завтра, післязавтра чи в липні: нардеп розповів, коли чекати на повідомлення «Ми перемогли»
commentss НОВИНИ Всі новини

Не завтра, післязавтра чи в липні: нардеп розповів, коли чекати на повідомлення «Ми перемогли»

Олексій Гончаренко важає, що попереду ще не одні 100 днів війни проти країни-агресора

3 червня 2022, 09:50
Поділіться публікацією:

Вже 100 днів, як путін бере Київ за 3 дні. Так, кожного дня очікуєш, що путіна не стане. Кожного дня радієш, що зміг знайти безпілотник, машину, каску чи турнікети для наших там на нулі. І так кожного дня. І при цьому багато з нас кожного дня чекає повідомлення – "Ми перемогли!". Таке повідомлення буде, але це не буде завтра, післязавтра чи в липні. Ця війна надовго. Вона складна, важка, непередбачувана. І вона про те, що потрібно стояти, боротись, битись, вгризатись та перемагати. І найголовніше: тримати стрій. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Телеграм пише нардеп Олексій Гончаренко.

Не завтра, післязавтра чи в липні: нардеп розповів, коли чекати на повідомлення «Ми перемогли»

Російський безпілотник. Фото: Генштаб ЗСУ

Політик зазначає, попереду ще не одні 100 днів. І зараз, коли історія зупинилась, коли час став коротшим, коли горизонт нашого всього – завтра. Коли ніхто не думає, а що там буде в вересні чи в жовтні. Ніхто не планує відпочинок чи зміну місця роботи. Ніхто не їде на море, в гори чи за кордон. А вся країна від найменшого до найстаршого працює на перемогу. Прямо зараз на нашому українському сході та півдні ворог йде в контрнаступ, а ми відбиваємо. А він знову йде, а ми знову відбиваємо. І це все здається абсурдним – битва за Донбас. 

"Ну, хто міг подумати? Штурм Києва? Висадка десанту в Одесу? Як взагалі таке може прийти до голови? І я знаю одне, за ці 100 днів ми зробили те, що не зробило жодне покоління в історії України. Ми вистояли, відбили і наближаємось до перемоги. За ці 100 днів багато що змінилось. Змінились ми, змінились наші близькі, змінились всі навколо. Ми переможемо. Нам давали 3 дні, ми вистояли 100. Нам говорять, що росію не можна заганяти в кут. Ми її знищимо", – зазначив нардеп. 

Він додав, після перемоги, ми станемо іншою країною. Ми будемо країною, яка буде першою допомагати всім хто в біді по всій земній кулі. Ми будемо країною, яка буде зупиняти війни. Ми будемо країною, до якої будуть їхати за прихистком і ми його будемо надавати. Бо ось вона наша ідея, українська ідея, допомагати, допомагати та допомагати.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Зеленський назвав кількість посольств, які відновили роботу у Києві.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини