Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не тільки американські HIMARS: стало відомо, яку смертоносну зброю передасть Україні Лондон
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки американські HIMARS: стало відомо, яку смертоносну зброю передасть Україні Лондон

Українські військові будуть навчені тому, як використовувати пускові установки у Великій Британії

2 червня 2022, 07:25 comments1103
Поділіться публікацією:

Міноборони Британії вже офіційно заявило про передачу Україні американських реактивних систем залпового вогню M270, які здатні вражати цілі на відстані до 80 кілометрів. Як передає портал "Коментарі", інформацію про постачання Києву нового пакету військової допомоги підтвердив міністр оборони Великобританії Бен Воллес, повідомляє канал "CNN".

Не тільки американські HIMARS: стало відомо, яку смертоносну зброю передасть Україні Лондон

Міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес. Фото: з відкритих джерел

Цей крок був "тісно скоординований" із рішенням Сполучених Штатів надати Україні свою високомобільну артилерійську ракетну систему (HIMARS) — варіант реактивних систем залпового вогню, який подарує Великобританія, йдеться в заяві МЗС Британії.

Уоллес додав, що Великобританія підтримує Україну і взяла на себе провідну роль у постачанні героїчних військ життєво важливою зброєю, яка їм потрібна для захисту своєї країни.                                                                                   

Він зазначив, що в міру того, як змінюється тактика Росії, має змінюватись і наша підтримка України: "Ці високоефективні реактивні системи залпового вогню дозволять нашим українським друзям краще захистити себе від жорстокого застосування Росією далекобійної артилерії, яку путінські сили без розбору застосовували для знищення міст ".

Британський уряд також заявив, що українські військові будуть навчені тому, як використовувати пускові установки у Великій Британії, щоб ефективність пускових установок можна було максимально збільшити.

Читайте на порталі "Коментарі" — зник генерал , якого Путіна відправив керувати військами в Україні, його ніде не можуть знайти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини