Названо найкритичніший напрямок на фронті: штурми не припиняються взагалі

Російські окупанти не припиняють штурми міста Часів Яр, повідомив військовий Кирило Сазонов. Туди ворог перекидає резерви

Упродовж останнього тижня окупанти не припиняють штурм Часового Яру ні вдень, ні вночі, заявив військовий Кирило Сазонов.

"Ось просто немає моменту, коли скрізь відбилися. Якщо відбився ти і сусіди на флангах, то десь далі штурм триває. В принципі, за зведенням СУВ "Хортиця" бачите картину. Формулювання "тривають штурмові дії" стає нормою. При цьому вони за ці штурми платять і платять дуже дорого. Арта, РСЗВ, міномети наші збирають з них таку данину, що нормальні люди збожеволіли б. І з особового складу, і з техніки. Але продовжують лізти", – каже Сазонов.

За його словами, загарбники одночасно штурмують Часів Яр, згадують дороги, якими намагалися нас у квітні обійти з двох сторін – лізуть і туди. Крім того, за його інформацією, бої йдуть у районах Іваньківського, яке місцеві по-старому називають "Червоне" і тепер воно повністю виправдало цю колірну назву. Також, додав військовий, окупанти лізуть у районі Калинового та скрізь у районі міста.

"Полізли вчора навіть на Торецькій ділянці, де давно було стабільно. Просто м'ясом лізли дуже завзято, захопили якусь велику водонапірну станцію, набилися натовпом у бетонний корпус, зайняли оборону, але… прилетіла наша ракета подивитися, хто тут такий галасливий. Немає тепер водонапірної станції або що це був за об'єкт – не важливо. Там і лишилися всі", - розповів Сазонов.

За його словами, за відчуттями, окупанти постійно перекидають резерви на Часів Яр.

"Бо кладуть пачками своїх у цих штурмах. Схоже, що ось це і буде найважчий і критичний період тут – саме ці дні та тижні. Чим закінчиться – побачимо", - наголосив Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти штурмують Часів Яр під препаратами.