Наші воїни вже готові до помсти за "Охматдит": в мережі з’явилися перші фото

В соцмережах публікують фото снарядів та безпілотників, якими готуються вдарити по ворогу

Як інформує портал "Коментарі", доки рятувальники продовжують шукати людей під завалами, а лікарі боряться за кожне життя поранених, військові вже готові до жорстокої помсти окупантам за удар по "Охматдиту". Підтвердженням цього є перші фото, які з’явилися в соцмережі. На них снаряди та безпілотники з написами "За Охматдит".

"Наші воїни вже готові до помсти за "Охматдит". Це вам, вибл*дки, за дітей, за людей, за спокійне життя", – йдеться в одному з дописів.

Нагадаємо, сьогодні у Києві під час масованого російського обстрілу було пошкоджено житлові будинки та дитячу лікарню Охматдит.

Реагуючи на те, що сталося президент Володимир Зеленський зазначив, що російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну.

"Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня", — написав український лідер.

Президент оприлюднив фото наслідків удару по дитячій лікарні в Києві. Володимир Зеленський написав, що усі служби задіяні, щоб врятувати якнайбільше людей.

Варто зазначити, що станом на 15.00 було відомо, що країна-агресор пошкодила понад 50 цивільних об'єктів, серед них житлові будинки, бізнес-центр та два медзаклади. Загинуло 28 осіб. Серед них 11 – на Дніпропетровщині. 17 – у Києві. Про це повідомляє офіційний сайт ДСНС.

Читайте також на порталі "Коментарі" - фахівці Служби безпеки України кваліфікувала удар Росії по національній дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит" як воєнний злочин і відкрили за цим фактом кримінальне провадження.