Нас ставлять на забій: військовий розповів шокуючу правду про ситуацію на Покровському напрямку

На Покровському напрямку важка ситуація, гостро бракує людей

Ситуація на Покровському напрямку є вкрай важкою, більше того, вона швидко погіршується, заявив в коментарі Фокусу боєць 31-ї Окремої механізованої бригади на умовах анонімності.

За його словами, в першу чергу на цьому критичному напрямку гостро бракує людей.

"Нас залишилося дуже мало — тих, хто може вийти на позиції. У мене в роті три людини, в інших також — по 3-4", - розповів боєць.

Окрім того, за його словами, військовим бракує снарядів та техніки.

"Крім цього, техніки взагалі немає. Також у нас дуже мало снарядів, у противника набагато більше", — розповідає боєць.

Більше того, військовий пояснив, чому російські окупанти так швидко просувається. За його словами, нібито усьому виною неправильна тактика оборони.

"Командування ухвалює неправильні рішення: неправильно займаємо позиції, нас ставлять на забій, як м'ясо, не дають відкатів нормально зробити, щоб покопати і виставити нормально бойову позицію, відійти не дають. Я проходив навчання в Іспанії, сержантські курси командира відділення, і я розумію як має бути. Якщо нас штурмують, мають бути резерви, потрібно окопатися, вибудувати нормальну оборону і тоді захищатися. Ну не може бути одна позиція, через 5 км інша і то 3-4 людини тримають оборону. Це нерозумно. Укріплення ніякого немає аж до Покровська, це те що мені відомо. Може десь і є, але нам про це не говорять", — каже боєць.

Військовий заявив, що ворог уже за два дні може дістатися до Мирнограда, міста яке знаходиться трохи на схід від Покровська і за 16 км від поточної лінії фронту.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що противник рветься до Покровська та ближнього вигину траси "Покровськ-Костянтинівка". Саме туди ворог кидає резерви без обмежень.