Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нардеп пояснив, чому Путін готовий класти військових пачками, лише б захопити Сєвєродонецьк
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп пояснив, чому Путін готовий класти військових пачками, лише б захопити Сєвєродонецьк

Путіну важливо за всяку ціну захопити Сєвєродонецьк

16 червня 2022, 09:50
Поділіться публікацією:

Для путінського режиму не має великої ролі, якою ціною вдасться захопити центр опору Луганської області – Сєвєродонецьк. Путіну важливо піднести цю "перемогу" своєму електорату у повномасштабній війні проти України. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку висловив нардеп Сергій Рахманін в інтерв'ю "УП".

Нардеп пояснив, чому Путін готовий класти військових пачками, лише б захопити Сєвєродонецьк

Російські війська. Фото: Генштаб ЗСУ

Політик зазначив, що з початку повномасштабного вторгнення окупантам постійно доводилося коригувати свої плани, їхні апетити ставали меншими, але все одно потреба в "перемозі", яку путінський режим міг би піднести росіянам, залишилася.

За словами нардепа, росіяни розуміють, що їм потрібно за всяку ціну захопити Донбас, бо спочатку мета так званої "спецоперації" і полягала у звільненні "народу Донбасу". На Донеччині справи у росіян зовсім йдуть погано, а от на Луганщині просування є, але без захоплення Сєверодонецька вони не зможуть звітувати про те, що взяли під контроль усю Луганську область. Їм необхідно закріпитись на адміністративному кордоні Луганської області.

Рахманін вважає, що росіяни планували ще раніше закріпитися на адміністративних кордонах Донецької та Луганської областей, але завдяки опору ЗСУ їм це не вдалося. Для того, щоб сьогодні звітувати про захоплення всієї Луганської області, їм потрібно взяти Сєверодонецьк. До того ж, наголошує нардеп, взяття під контроль Сєвєродонецька відкриває прямий шлях на захоплення Лисичанська. Ще один важливий момент, росіяни можуть похвалитися, якщо візьмуть Сєвєродонецьк, що захопили нинішній адміністративний центр Луганської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Арахамія розповів, чи є сенс Україні повертатися за стіл переговорів із РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини