Нафтобаза, що згоріла в Севастополі, забезпечувала паливом російський флот

Нафтобаза, яка згоріла в Севастополі, забезпечувала паливом Чорноморський флот РФ

Російська нафтобаза, що знищили в Севастополі, постачала паливо для Чорноморського флоту РФ. Про це повідомляють в Генеральному штабі ЗСУ.

"Слід зазначити, що дана нафтобаза забезпечувала пальним кораблі Чорноморського флоту РФ, які завдавали ракетних ударів по мирних містах України. Мішенями російських терористів ставали мирні люди та цивільні об’єкти", - розповіли представники Генштабу.

У відомстві додають, що після того, як згорів цей об’єкт, в місті поширюються чутки про те, що війська протиповітряної оборони РФ не можуть вберегти від обстрілів власні стратегічні об’єкти.

"Своєю чергою, відчуваючи початок так званого "гарячого курортного сезону" в тимчасово окупованому Криму, російські військовослужбовці почали писати рапорти на відпустку, в яких вказують місця її проведення на території континентальної Росії", - зазначено в інформації.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у ГУР оригінально прокоментували вибухи у Севастополі. Вибухи в Севастополі в українській розвідці розвалили "Божою карою за Умань". Таку заяву в інтерв'ю "РБК-Україна" зробив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов. У ГУР проінформували, що внаслідок вибуху в Севастополі 29 квітня було знищено понад 10 резервуарів із нафтопродуктами. Їхня загальна ємність — близько 40 тисяч тонн. Він також додав, що Головному управлінню розвідки відомо про крадіжки, які здійснювали місцеві окупанти на цьому та інших об'єктах. Відомо, що у ніч на 29 квітня невідомий безпілотник атакував резервуар із паливом окупантів у Козачій бухті Севастополя.