Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Заході назвали оптимістичний та найгірший сценарії для РФ наслідків удару по арсеналу в Торопці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Заході назвали оптимістичний та найгірший сценарії для РФ наслідків удару по арсеналу в Торопці

Знищення великого складу боєприпасів може стати серйозною проблемою для Кремля

сьогодні, 10:44
Поділіться публікацією:

Безпілотники ЗСУ прицільно вдарили по великому ворожому складу боєприпасів у місті Торопець (Тверська область РФ). При цьому є ймовірність, що на складі була рідкісна та потужна зброя. Тепер для російської сторони є два сценарії наслідків удару по арсеналу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "Forbes".

На Заході назвали оптимістичний та найгірший сценарії для РФ наслідків удару по арсеналу в Торопці

Вибухи в Торопці. Фото: з відкритих джерел

ЗМІ зазначає, що найоптимістичніший сценарій для Москви полягає в тому, що в Торопці було всього кілька балістичних ракет і все, що було втрачено, зрештою може бути замінено, можливо, першою партією ракетної зброї, яка надійшла з Ірану.

"Найгірший сценарій для Росії полягає в тому, що вона щойно втратила значну частину своїх найкращих боєприпасів для атак углиб України", — наголошується в матеріалі.

Автори матеріалу зазначили, що завдяки знищенню російського складу з боєприпасами, можливо, вдалося запобігти деяким атакам з боку РФ і врятувати життя десяткам українців.

Раніше стало відомо, що Північна Корея та Іран постачають росіянам балістичні ракети. Тегеран довго противився почати поставки балістики Москві, але вмовляння Кремля все ж таки зробили свою справу і такі поставки почалися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — удари української армії по тилових логістичних об'єктах на території Росії призведуть до значно ширшого оперативного тиску на російських військових. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ніч проти 18 вересня у російському населеному пункті Торопець Тверської області було атаковано склад боєприпасів. Відео спалаху вже облетіло соцмережі. Про що говорять наслідки цього удару? Видання "Коментарі" розбиралося у цьому питанні, проаналізувавши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини