Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Заході називають три сценарії подальшого розвитку війни РФ проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

На Заході називають три сценарії подальшого розвитку війни РФ проти України

Головний результат цієї війни вирішиться на полі бою

15 червня 2022, 08:45 comments1688
Поділіться публікацією:

Військові аналітики, чиновники країн Заходу проаналізували дії України та Росії на полі бою, а також взяли до уваги заяви двох сторін та дійшли висновку, що війна в Україні може піти за одним із трьох сценаріїв. Причому перші два здаються найімовірнішими. Як пише портал "Коментарі", про це йдеться у матеріалі CNN.

На Заході називають три сценарії подальшого розвитку війни РФ проти України

Війна в Україні. Фото: Генштаб ЗСУ

Перший сценарій у тому, що російські воску продовжать неспішне просування у Донецькій та Луганській областях. У результаті через деякий час всі території цих українських регіонів опиняться під контролем Москви.

Другий сценарій – жодна зі сторін не зможе серйозно просунутися. В результаті, війна перейде в затяжну і бої матимуть позиційний характер. У такому разі військові дії можуть затягнутися на довгі місяці, а можливо, й роки. Від цього страждатимуть обидві країни, бо українці та росіян продовжать гинути. Також від цього страждатиме світова економіка.

Є і третій сценарій, який аналітики вважають найменш ймовірним на сьогоднішній день. Він полягає в тому, що російське керівництво скоригує свої цілі у війні, після чого публічно заявить, що російська армія виконала свої завдання в Україні. Після таких політичних заяв може розпочати переговорний процес щодо припинення бойових дій.

У США наголошують, якщо Кремлю вдасться утримати окуповані з 24 лютого 2024 року українські території, то не можна виключати, що після перепочинку Росія знову зробить спробу повторного нападу на Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні розповіли, чи залишилася у Путіна ціль захопити всю Україну чи він скоригував свої наміри.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини