Головна Новини Суспільство Війна з Росією На яких ділянках східного фронту росіяни можуть активізувати наступ, - британська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

На яких ділянках східного фронту росіяни можуть активізувати наступ, - британська розвідка

Росія активізує наступ на півдні Харківської області біля Ізюму

9 червня 2022, 12:55
Поділіться публікацією:

В аналізі ситуації на фронті в Україні йдеться про те, що наразі росії важко посилити резерви східної групи військ, яку розгромили ЗСУ в північних областях. Про це повідомляють фахівці розвідки Міністерства оборони Великобританії. 

На яких ділянках східного фронту росіяни можуть активізувати наступ, - британська розвідка

фото Луганська ОВА

Однак з метою створення оточення українських сил та неможливості прорвати лінію оборони й поразки в Сєвєрродонецьку російські командири віддадуть накази активніше просуватися на південь тим угрупуванням, які стоять біля Ізюму, тобто рухатися до Слав'янська та Бахмуту на підмогу центральній групі російських військ, що штурмує Сєвєродонецьк.

На думку фахівців, російське військове командування має на меті наростити темпи наступу на цій ділянці задля того, щоб просунутися в Донецьку область та взяти під контроль Бахмут, Краматорськ та інші міста. В звіті вказано, що на Ізюмській осі російські війська були зупинені ще в квітні та відкинуті від Харкова, однак частина області ще перебуває під окупацією.

Британські експерти вважають, що комплектування підрозділів східної групи військ рф залишається недостатнім після поразок у боях з ЗСУ. 

Як писав портал "Коментарі",  дипломат США розповів про головні помилки Заходу в ставленні до росії. Майкл Карпентер, постійний представник США в ОБСЄ в інтерв'ю Голосу Америки висловив думку про те, чому росія вчиняє агресію, яких помилок припустилися країни Заходу після розпаду радянського союзу та що чекає Україну після війни.

Також ми писали, як працюють антиросійські санкції й на які кроки має піти світ для тиску на росію. Економіст Павло Шеремета в ефірі розповів, в чому особливості економічних санкцій проти росії й коли побачимо ефект та за яких умов. За його словами, прийняті ЄС та США пакети санкцій проти рф таки працюють, однак в росії велика економіка. Якщо порівнювати її з Україною, то різниця у ВВП була в 10 разів до війни 2022 року. 

На яких ділянках східного фронту росіяни можуть активізувати наступ, - британська розвідка - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини