На полях Херсонщини пропадають спілі кавуни (ВІДЕО)

Сьогодні в Україні придбати кавун можна за 30-40 гривень за один кілограм

На окупованих територіях Херсонщини, на плантаціях зріють тонни солодких кавунів. Місцеві селяни щедрий врожай тепер не збирають, бо реалізувати свою солодку продукцію під час війни можливо лише за копійки. Привезти кавуни в регіони, які підконтрольні Україні, не пропускають російські загарбники.

Хто збирає врожай на полях, що там відбувається? Це на відео демонструє користувач під ніком "student___u" в соціальних мережах.

Відеоролик викликав бурхливі реакції наших співвітчизників, які купують несмачні солодкі плоди, що вартують "космічних" цін.

На опублікованому відео, чоловік кинув кавун на землю і він буквально розлетівся на дві половини. Видно, що в середині спілий та соковитий. Стало відомо, що на ринках дині коштують 4 гривні за один кілограм. Тоді, коли у великих містах Львові, Києві дині коштують по 80-90 гривень за кілограм, пишуть користувачі соціальних мереж. Люди пишуть, що дуже хочуть придбати херсонські кавуни, але зараз купують інші за 200 гривень.

В цей час фермери розповідають, що працюють в збиток собі - цьогоріч кавуни та дині не окупились

Відомо, що сьогодні в Україні придбати кавун можна за 30-40 гривень за один кілограм. Відтак в середньому за один каву, що важить 6-10 кілограмів, доведеться віддати в середньому 200 гривень.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ відбили штурм окупантів у Херсонській області. Окупанти у напрямку Потьомкиного, що на Херсонщині, штурмували позиції українських захисників. Зокрема, мотострілецький взвод за підтримки двох БМП-2 пішов у наступ.

@student___u #продажа #херсонскаяобласть #херсон #украина #кавун #кавунчикiв ♬ Кавунчики - Balli